Pravila in pogoji uporabe

Splošni pogoji poslovanja v spletni trgovini Sunnivit.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Obligacijskim zakonikom ter na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino Sunnivit.si upravlja Sunnivit d.o.o. ponudnik storitev e-poslovanja.

 

Postopek nakupa

Za nakupovanje v spletni trgovini Sunnivit.si se ni potrebno prijaviti.

Po oddanem izdelku v košarico, uporabnik obišče stran košarice, kjer lahko spremeni količino izdelkov ali odstrani izdelke. Ko pregleda vsebino košarice, gre na naslednji korak: Blagajna, kamor vpiše podatke o naročniku in kraju prevzema. Naročilo potrdi s klikom na gumb: Oddaj naročilo.

Vsa naročila so ročno obdelana in ročno potrjena s strani upravitelja spletne trgovine. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da se je cena izdelka spremenila, vas o tem obvestimo.

 

Načini plačila

Za izdelke naročene v spletni trgovini je možno plačilo z gotovino ob prevzemu.

 

Prevzem izdelkov

Izdelke se prevzame na izbrani lokaciji. Oddaja naročila je možna do zapolnitve kapacitet oz. do najkasneje 1 dan pred dogovorjenim prevzemom.

 

Ponudba izdelkov

Ponudba na Sunnivit.si se redno ažurira glede na zalogo. Stran ažurno spremlja tudi širitev ponudbe in morebitno možnost nakupa s popustom. Vedno pa dopuščamo možnost napak v sistemu, zaradi tega za 100% preverbo podatkov pokličite ali pišite elektronsko sporočilo.

 

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Cene se redno ažurirajo. V primeru napačno označene cene ali v primeru spremembe le-te med obdelavo naročila, bo kupcu omogočen odstop od nakupa, hkrati pa bomo poskušali kupcu ponuditi rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec -fizična oseba ima pravico, da v tridesetih (30) dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine, pri čemer je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@sunnivit.si ali po pošti na naslov: Sunnivit d.o.o., Prešernova ulica 2, 5220 Tolmin, blago pa vrniti v nadaljnjih petnajstih (15) dneh.

 

Odgovornost ponudnika

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. V primeru netočnih podatkov glede lastnosti izdelkov, rokov dobave ali cen bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Ponudnik si pridržuje pravico objave simbolnih fotografij izdelkov.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) zavezuje spletno trgovino in kupca. 

 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Le-ti bodo uporabljeni izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.